Sunday, November 7, 2010

Bitch, Make Me a Sandwich!

Ikka veel oleme elus. Kuna enamus ajast vaid tuima tööd tehtud, siis pole suurt midagi siia blogisse lisada. Kerge rutiin on tekkinud selle 2 kuuga: tööpäeval 5.30 äratus, 10 tundi tööl, pärast seda vabaaeg. Siiani oleme siin samas Beverley oliiviaias. Minu tööks on siin jäänud veesüsteemi kontroll ning selle parandus. CVsse võib julgelt lisada torumehe ameti endale. Töö seisneb selles, et kiman mööda aeda (suuruselt selline keskmine Eesti väikelinn) ATVga ringi ning otsin veetorusid, mis katki on. Ei kurda, täitsa lõbus on ning ATv sõidus olen ka juba täitsa proff. Probleemiks on vaid see jube kuumus, 30+ enamasti, mis tapab. vahepeal siis juhtunud vaid nii palju, et suutsin atv kuuma mootoriga väikese tulekahju korraldada, mille õnneks Imrega omalkäel ära suutsime kustutada. Kahjudeks vaid veidi musta maad ning ATV kyljest mõned plastik detailid. Oleme ausad ega siin Austraalias meil nende masinatega ning elektroonika asjadega pole erilist õnne olnud:
8 kuuga olen ma suutnud lõhkuda 2 ATV'd (yhe neist põlema pannud), traktori rehvi (ulme), harvesteri ajal masina rehvi, "2 "golfikäru", oma auto. elektroonika vallast siis 1 arvuti, kaamera, telefoni, 5 paari kõrvaklappe jms. Ega Imrelgi paremini pole läinud. Hiljuti suutis ta telefoni pesumasinasse panna, samuti on tal lugematu arv mp3 mängijaid olnud ning kaamera, mis kuhugile parki ununes. Loomulikult üks arvuti ning teinegi on tal veel vaevu elus.
Tundub nagu oleks õige aeg koju tagasi tulla? Seda me teemegi. Järgmiseks nädalavahetuseks olemegi juba omadega tagasi Eestimaa pinnal. Kuigi viimasel ajal on siin tunduvalt lõbusamaks läinud, tänu majja kolinud inglismaalt pärit poistele, on siiski igatsus lume ja kylma järele suur.
Mis ma Eestis tegema hakkan? VÕtan lapse ja teen naised ning alustan kohustusliku pereeluga? ...or not. Eks näis, alati saab siia tagasi tulla.
Igatahes jääb mu auto mind siia ootama. Imre suutis oma vani kalli raha eest maha myya ning mersugi leiab peagi uue omaniku. Tagasi lend algab meil neljapäeva hommikul läbi Kuala Lumpuri ning Londoni, kestab kena 40 tundi ning Tallinnas maandume reede õhtul!

Usun et see ei jäänud viimaseks postituseks, sest kokkuvõte tuleb ka siiski reisist teha:)

PS. Selle sissekade kirjutamisel ei olnud autor päris kaine, seega minu suurimad vabandused õigekirja ning "Millest sa räägid, mees?" vigade pärast!


Meie töövahendid

2 comments:

  1. Juba tagasi? See käis sul küll kähku. Ei j6udnudki kylla ega kuhugi.
    Tervita kaasat ka.

    ReplyDelete
  2. mis nüüd nii kähku, 8 kuud ikkagi.

    ReplyDelete